Fysiske smerter og symptomer

Mange mennesker har et sted i kroppen der i perioder gør ondt. Fx nakke og lændesmerter er områder mange danskere igennem livet oplever tilbagevendende problemer. Sådan behøver det ikke at være.

Jeg behandler både akutte smerter, gamle skader og det der igennem længere tid har sat sig fast i kroppen. Min behandling er holistisk dvs. den tager udgangspunkt i hele din krop. Jeg behandler derfor ikke kun der, hvor du har ondt. Spændinger sidder nemlig ikke kun der, hvor vi kan mærke dem, og de er i den grad knyttet til dit åndedræt. Vidste du at spændte åndedrætsmuskler giver spændte skuldre?

Kroppen og sindet hænger sammen

Har du tænkt over at dine tanker og følelser skaber en fysisk reaktion i din krop? Det der tynger, bekymrer eller frustrerer os giver en fysisk muskelsammentrækning, fordi vores hjerne fortæller kroppen at noget utrygt er på færde og at vores krop skal være på vagt. Vi bemærker det sjældent, når det sker og derfor kan det overraske os, hvor spændte vi i virkeligheden er.

Mine hænder

Jeg er født med en meget stor indfølingsevne og ved derfor præcist hvor dine spændinger sider, når jeg arbejder med din krop. Mine hænder skifter temperatur undervejs og bliver glohede, når et område har særligt brug for opmærksomhed. Som klient føler du dig set, fordi du mærke hvordan behandlingen arbejder ud fra lige præcis din krop i dag. Min behandling er, lige som alt andet, ikke et quick fix, men skaber muligheden for, at du efterfølgende kan mærke og lytte til dig selv på en ny måde. Det er hjælp til selvhjælp med størst mulig omsorg og kærlighed til dig og din proces.

BOOK TID

Den dybdegående behandling giver dig

  • Helende gennemstrømning og restitution i hele kroppen
  • Smertelindring/ smertefrihed
  • Fred i tankerne
  • Sænket kredsløb og mindsket stresshormon
  • Fornemmelse af at være tilstede i hele din krop. At være uden at tænke
  • En indsigt i hvordan dine spændinger hænger sammen med det liv, du lever lige nu.
  • Konkret hjælp til hvordan du kan gøre de situationer, der presser dig, lettere at være i.
  • Simple teknikker til selv at kunne skabe flow i både din krop og i dit sind

BOOK TID

LÆS: Sundhed handler OGSÅ om, hvordan du har det inden i

Kan jeg også hjælpe dig?

Ring : 6061 8891

Book din tid Klik her

“Jeg har flere gange gennem de sidste 10 år benyttet mig af Tinas behandlinger – hælsporer, musebelastning, piskesmæld, stress og andre mindre belastninger. Hver gang er jeg forundret over hvordan kombinationen af massage og nysgerrige spørgsmål kan opløse så meget ophobet negativ energi...” Søren Gravgaard – pædagogisk leder

Når jeg har rejst mig fra briksen har jeg følt en fantastisk lethed, vejrtrækning helt ned i maven, fået ro på tankerne, været smertefri, afslappet samt sovet fantastisk. Jeg har gennem årene frekventeret Tina med diskusprolaps, piskesmæld samt angst og depression. Hver gang med stor bedring. Tak for dig, Tina” Lotte Ørnø– socialrådgiver

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *