Akut eller langvarig stress

Nogle mennesker kan klare lidt, andre kan klare meget – men ingen kan klare alt

Stress er ikke bare stress. Det er vidt forskelligt, hvordan mennesker rammes og påvirkes af perioder med høj belastning. Fælles for alle er dog, at får vi ingen redskaber og indsigter til selvhjælp, rammes vi igen og igen af overbelastning, og det kan gå ud over vores mentale og fysiske sundhed. Det er helt almindeligt at stress mindsker fornemmelsen for overblik, hukommelse og vi får svært ved at træffe valg. Kroppen kan få nogle vilde symptomer som kan gøre os forskrækkede; hjertebanken, svedeture, mavesmerter, hovedpine, udslæt, bare for at nævne nogle. Vores hjerner er ikke designet til at kunne klare stor belastning over længere tid og kommer i ubalance med overproduktion af stresshormon. Heldigvis er vores hjerne igen også designet til at kunne afstresse os. Men vi skal vide hvordan.

Min stressbehandling stimulerer din krop til at blive rolig. Stresshormonet sænkes og dit blodtryk falder. Med ro i kroppen kan der lægges en plan for hvordan du genskaber balance og fodfæste i dit liv igen.

I mine strukturerede stressforløb får du:

  • Vurderet din belastningsgrad
  • Afstresset dit nervesystem
  • Stoppet tankemylder
  • Forbedret din søvn
  • Simple og effektive redskaber til at komme dig – hjælp til selvhjælp
  • Strategier til at holde dig stressfri

Har du brug for hjælp?

RING 6061 8891

Book tid

Carina Bertore

Grunden til jeg opsøgte Tina, tilbage i November 2019, var fordi jeg havde brug for hjælp. I august 2019 valgte jeg, at opsige mit job pga. stress. Blev efterfølgende sygemeldt med stress, angst og depression. Jeg stod et sted i mit liv, hvor det hele ramlede sammen for 2. gang (tidligere sygemeldt med stress) Jeg vidste jeg havde brug for en psykolog/terapeut som forstod mig. Har tidligere været hos 2 andre psykologer, hvor der manglede kemi og det blev bare ikke som jeg havde håbet på. Så jeg gav Tina en chance og hold nu op hvor er jeg glad for jeg gjorde det!!! Hun er min lifesaver. Hun har i den grad fået åbnet op for nogle ting, som har ligget dybt inde i mig. Tina er så professionel og jeg føler mig mere end tryg i hendes nærværJeg kan virkelig anbefale at besøge Tina, hvis man som mig, føler sig lidt lost i livet eller man ønsker at få mere fokus på sig selv og sin bevidsthed. Jeg er SÅ glad for jeg endelig, har fundet en som Tina, som forstår mig, tager udgangspunkt i mig og som giver mig redskaber, jeg faktisk kan bruge til noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *