Kunderne siger

Maria

Mine allervarmeste anbefalinger til Tina og kæmpe tak for den store forskel, du har gjort i mit liv! Jeg er nu i meget bedre balance – psykisk og fysisk – og kan bedre mestre mit liv. Jeg har fået en større forståelse af de tankemønstre, der i mange år har styret mig og holdt mig nede – mønstre der kan føres helt tilbage til barndommen – og jeg har lært at tænke og agere anderledes i forhold til situationer og mennesker tæt på mig. Jeg er blevet bedre til at passe bedre på mig selv og sætte grænser.
Da jeg mødte Tina, var jeg stresset og overbelastet og syntes ikke rigtigt, at det for alvor hjalp med de psykologsamtaler, jeg forud havde haft – de førte mig aldrig rigtigt derhen, hvor tingene for alvor ændrede sig. Hos Tina blev jeg mødt af et yderst varmt, nærværende og indsigtsfuldt menneske, som nærmest kunne se direkte ind i mit inderste og hurtigt fik sat ord på nogle af de allersværeste ting, jeg i mange år har kæmpet med. Det var som om, at Tina med det samme fik fat om nældens rod og på nænsom vis hjalp mig til at forstå, hvorfor jeg havde det dårligt, og hvad der var for ting, der gav mig bl.a. selvværdsproblemer og stress. Efter ret kort tid fik jeg med Tinas hjælp vendt nogle af de usunde og negative tankemønstre til nogle mere kærlige, sunde og hensigtsmæssige. På briksen kom der tanker og følelser frem, som jeg nærmest ikke troede eksisterede, og selv om det var hårdt at se svære ting i øjnene, så følte jeg mig tryg og turde godt, fordi Tina var med hele vejen. Behandlingen har givet mig mere ro i krop og tanker, og jeg er dybt taknemmelig for den hjælp og indsigt, jeg har fået.
Maria

Valeria Lacorte

Tina arbejder med hjernen og hjertet: Hun er rigtig fagligt dygtig, og jeg synes, at Tinas evne til at kunne mærke hvad patienten har brug for er helt unik.
Jeg har kendt Tina i flere år og har været i behandling hos hende en del gange: Jeg har følt mig tryg og hjulpet hver eneste gang. Jeg har stor tillid til Tina og jeg vil til enhver tid anbefale Tina og hendes fantastiske behandling”.
Valeria Lacorte – konsulent

Caroline

“Jeg fik anbefalet Tina af en veninde, på et tidspunkt, hvor mit liv ramlede og jeg brændte helt sammen.
Nogle gange tænker jeg, at Tina har reddet mit liv – eller i hvert fald medvirket til, at jeg ikke gik helt i stykker. Tina kan både yde mental førstehjælp: Efter den allerførste behandling havde jeg et effektivt redskab til at håndtere nogle akutte anfald af panikangst og jeg gik derfra med en følelse af at være lettet for en byrde. Og Tina kan også hjælpe med mere fundamentale forandringer, som tager tid. Men hos Tina har du en følelse af, at det er helt okay, at forandringer kræver (mange) tilløb og tager tid.
Tina lytter og ser dig og hun ser mønstre og sammenhænge, det er svært selv at få øje på – eller som det er svært at se i øjnene. Men fordi Tina på en gang er blid, ærlig og vedholdende, så føles det trygt at gå ind i sammen med hende. Det er også afsindigt effektivt, at der er altid fokus på forbindelsen til kroppen og hvor de svære følelser sidder. Kombinationen af samtale og fysisk behandling som massage, tryk og enkle krops- og åndedrætsøvelser gør, at man både får løsnet op og når nogle erkendelser, som man ikke ville nå med samtale alene.
Jeg er gået fra hver eneste behandling med større klarhed og en vished om, hvad jeg kan/skal gøre.
Jeg kan virkelig kun anbefale Tina til alle!
Caroline

Nicklas Krohn

“Nogle gange kan din personlige historie blive spundet til det mere negative og nedbrydende. Det kan være det mindste stenslag, der kan få dig ud af kurs. Her er det oftest en god ide at få lidt input og inspiration, så oplevelserne får et nyt perspektiv. Ruten kan lægges om fra en ond rundkørsel, til nye udforskende veje – men der skal lidt professionel hjælp til. Så er det skønt der findes så gode mennesker som Tina, der har en naturlig og varm tilgang til eventuelle udfordringer. Det er de færreste der kan læse andre folk så godt, og på få minutter skræddersy en meget personlig behandling. Her får du en hudløs ærlig snak, gode værktøjer og små mekanismer, der kan ændre og lindre dit sind. Er du træt af at samle på tyngende sten i hverdagen, og vil du hellere bære på gode erfaringer og minder – så er du kommet til det helt rette sted”Nicklas Krohn – Salgsplanlægger

Carina

Jeg kan kun anbefale Tina! Hun er super dygtig og kan virkelig sit kram . Grunden til jeg opsøgte Tina, tilbage i November 2019, var fordi jeg havde brug for hjælp. I august 2019 valgte jeg, at opsige mit job pga stress. Blev efterfølgende sygemeldt med stress, angst og depression. Jeg stod et sted i mit liv, hvor det hele ramlede sammen for 2. gang (tidligere sygemeldt med stress) Jeg vidste jeg havde brug for en psykolog/terapeut som forstod mig. Har tidligere været hos 2 andre psykologer, hvor der manglede kemi og det blev bare ikke som jeg havde håbet på. Så jeg gav Tina en chance og hold nu op hvor er jeg glad for jeg gjorde det!!! Hun er min lifesaver. Hun har i den grad fået åbnet op for nogle ting, som har ligget dybt inde i mig. Tina er så professionel og jeg føler mig mere end tryg i hendes nærvær. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Tina, hvis man som mig, føler sig lidt lost i livet eller man ønsker at få mere fokus på sig selv og sin bevidsthed. Jeg er SÅ glad for jeg endelig, har fundet en som Tina, som forstår mig, tager udgangspunkt i mig og som giver mig redskaber, jeg faktisk kan bruge til noget. Hver gang jeg står i en situation hvor jeg er lidt usikker på mig selv, husker jeg altid de ting som Tina fortæller mig, og jeg mærker en tryghed indeni”.
Carina rejseleder

Stine

Jeg er 46 år. Jeg blev ramt af stress og hjernerystelse, og i det hele taget var jeg bare udbrændt i livet og havde en følelse af at visne lige så stille væk. Jeg har gået til psykolog over flere forskellige gange i mit liv. Men altid haft en følelse af for mange ord, og for svært ved selv at finde de rigtige, til de følelser der var i mig.
Min krop har længe råbt og forsøgt at fortælle mig en masse ting, som jeg ikke kunne finde ud af at lytte til, og som samtidig gjorde mig bange.
Men så mødte jeg Tina.
Tina er helt utrolig intuitiv og så skarp i sine betragtninger af mig. Hun fik lynhurtigt stillet skarp på de steder i mig hvor jeg havde brug for det. Hos Tina følte jeg nærmest med det samme tryghed, omsorg og tillid til at turde gå med og give slip. Tina arbejder med flere og mange forskellige metoder, og vekslen mellem at vi taler og at jeg kommer på briksen responderer min krop og mit sind så godt på.
Tina er kropsterapeut men har ikke nødvendigvis hænderne meget på min krop. Men dog er det alligevel min krop og allerdybeste sind og kerne i mig hun kommunikerer med. Det føles ret magisk bagefter og en masse ting bliver sat i gang og samtidig bliver der skabt ro i nervesystemet.
Det Tina kan er helt unikt, fordi hendes intuition og fornemmelse for mennesker er så fint og stærkt og hun er så sikker i sin måde at guide på, og i hvilken vej man kan gå. Hun er ærlig og kærlig på samme tid.
Man kommer ikke til at gå hos Tina, uden en forandring vil ske. Og det er ikke nødvendigvis en nem vej. Men det er helt sikkert en vej til at mærke sig selv, blive tryg ved sig selv og en følelse af at blive stærkere. En følelse af at Tina er der hele tiden, så man ikke er alene. At man må kontakte Tina mellem konsultationerne gratis, er helt fantastisk og så trygt og rart.
Jeg anbefaler Tina til alle på min vej der står i livskriser af den ene eller den anden art.
Jeg er ikke færdig med min vej og behandlinger hos Tina, men jeg har et andet udgangspunkt nu og flere redskaber til at rejse mig eller søge det gode og lette i livet end jeg havde før jeg havde mødt Tina. Udvikling og healing af krop og sind er ikke en lineær størrelse, og gamle mønstre vil stadig gerne kigge frem, men Tina er tålmodig og vedholdende og bare en kæmpe støtte til at turde gå videre.
Jeg er dybt taknemlig for Tina og det hun kan”.
Stine


Lotte

Behandling hos Tina giver mig en følelse af forløsning og balance på alle planer i både krop, sind og følelser. Tina har en fantastisk intuition og impati, hun bruger både sin kropsbehandling samt åndedrætsterapi og stresscoaching i sin behandling. Jeg føler mig i meget trygge, professionelle, tillidsfuld og fagligt dygtige hænder hos Tina. Kroppen husker og Tina er god til at hjælpe processen mellem krop og sind til at komme i balance. Jeg kan kun give Tina de bedste og varmeste anbefalinger om det er fysiske eller følelsesmæssige udfordringer du står overfor. Jeg har yderligere fået tips og tricks i forhold til kost og alternativ medicin. Når jeg har rejst mig fra briksen har jeg følt en fantastisk lethed, vejrtrækning helt ned i maven, fået ro på tankerne, været smertefri, afslappet samt sovet fantastisk. Jeg har gennem årene frekventeret Tina med diskusprolaps, piskesmæld samt angst og depression. Hver gang med stor bedring. Tak for dig, Tina”. Lotte -socialrådgiver

Louise

Online- forløb: Jeg kontaktede Tina, fordi jeg havde det rigtig skidt, var frustreret og havde ingen overskud. Min mange årige angst havde taget alt tro og håb fra mig om, at få det bedre. Jeg var ked af det og deprimeret, hvilket påvirkede min familie rigtig meget og især mit ægteskab. Jeg havde rigtig ondt hen over mit bryst og sug i halsen – meget ubehageligt. Min krop var virkelig ramt. Jeg har prøvet mange forskellige former for hjælp – psykiater, NLP terapeut, fobiskole, hypnose og kognitiv behandling hos Stolpegården, men intet har hjulpet mig ordentligt. Mine online-samtaler med Tina ca. hver 14 dag har virkelig gjort en forskel for mig. Jeg har fået nogle virkelige gode redskaber at arbejde med. Det første vi arbejdede med var mine brystspændinger. Jeg fik 2 åndedrætsøvelser som jeg skulle lave hver dag – 3 minutter med hver. Det har stort set fået mine brystspændinger til at forsvinde helt. Det vildeste er, at jeg har indset, hvordan jeg kan regulere min krop med især den ene øvelse. Jeg kan regulere ubehaget, hvis det kommer igen med den åndedrætsøvelse. Foruden disse øvelser har jeg også fået et par andre refleksions øvelser, der har været med til at finde mine værdier og hvad jeg er god til. Sammen med samtalerne har det styrket mit selvværd og tro på, at jeg er god nok. Tina har guidet mig i, hvordan jeg skal kommunikere med min mand. Vi er blevet bedre til at snakke sammen, og har fået glæde, grin og sjov ind i vores ægteskab igen. Det har virkelig fungeret for mig at snakke sammen online – det er stadig utrolig nærværende og brugbart især, fordi man stadig kan se hinanden, hvilket er meget vigtigt. Tina kan se, hvordan jeg reagerer på hendes spørgsmål eller når jeg snakker om, hvordan jeg har det.  Jeg kan klart anbefale online samtaler – der har ikke været nogen forskel for mig om det er fysisk møde eller via en skærm. Tina er fantastisk – hun er så nærværende, behagelig, omsorgsfuld, lyttende og forstående. Allerede på første møde vidste Tina, hvad min udfordring var og hvad vi skulle arbejde med. Tina var samtidig klar over, at vi ikke kunne tage fat om det hele på en gang – vi var nødt til først at få ro i min krop og få mig til at trække vejret helt ned i maven, før jeg kunne rumme at tage fat om det, der virkelig gjorde ondt og det jeg havde svært ved. Det har været utrolig givende, at der blev fokuseret på at få mig i mere ro, før vi begyndte at arbejde videre med mine problemstillinger. Jeg vil anbefale Tinas online- samtaler til personer der er bange for at være sammen med andre i disse coronatider og personer der har social angst eller anden angst, der gør det svært at komme ud af døren eller sidder langt væk fra Tinas Klinik i Vanløse. Louise – bankansat

Pernille

Tina er vanvittig dygtig til sit arbejde! Man føler en helt anden klarhed og ro i kroppen, når man forlader briksen. Jeg har udviklet mig helt enormt personligt af at komme hos Tina, og lært mig selv bedre at kende. Ingen andre har kunne formå at gøre det for mig, som Tina har gjort. Desuden er Tina et fantastisk dejligt og hjertevarmt menneske, som husker de samtaler man har haft, hvilket er helt vildt vigtigt for mig – så man føler sig forstået og behandlet som et menneske og ikke et nummer. De bedste og varmeste anbefalinger fra mig“. Pernille – grafiker

Malene

Årsagen til jeg har fået flere behandlinger hos Tina er, at hun kombinere den fysiske krop med det mentale velvære. Jeg har glæde af kombinationen af samtale, vejrtrækning og fysisk berøring. Tinas behandlinger får mig i kontakt med mig selv og giver mig indre ro. Mine “livsbriller” er pudset og min selvindsigt er top tunet, når jeg går fra Tina”. Malene – økonomi konsulent

Søren

Tina er mageløst dygtig. Jeg har været vidt omkring med min personlige udvikling og fysiske helbredelse, og ingen har hjulpet mig mere end Tina. Fagligt dygtig, empatisk, pædagogisk, intuitiv, humoristisk, hjælpsom vidende, ja faktisk vis. Det er svært at finde ord, der kan beskrive min taknemmelig for resultatet af Tinas arbejde – min varmeste og oprigtigste anbefaling”. Søren – selvstændig

Jette

“En konsultation hos Tina Hemmeløff er lig med massage af sjæl og krop.
Konsultationen starter med en samtale om, hvordan jeg har det lige nu, og hvad der måtte fylde hos mig. Tina tager altid udgangspunkt i MIG!
Samtalen bliver den røde tråd i min massage. De særligt ømme punkter – både på sjæl og krop – masseres, og jeg mærker, hvordan det ømme bliver blødere. Det føles som om, der i min krop bliver plads til mere “lys og luft”. Det betyder, at jeg efter en konsultation, føler et usædvanligt stort overskud og en dejlig afslappethed…og jeg bliver hver gang en lille smule klogere på mig selv.
Konsultationen stopper IKKE, når jeg går ud ad døren – jeg har Tina med mig!
Jeg kan varmt anbefale dig at prøve en konsultation hos Tina Hemmeløff, hvad enten du tænker, at der skal ryddes op, er nysgerrig på dig selv eller blot tænker på dit velvære”.
Jette – bankrådgiver

Malene

Hos Tina er du i gode hænder. Intuitivt hjælper hun dig ind og ud af blokeringer, fysisk som psykisk. Det føles trygt, men også udfordrende, når du selv er klar. Bagefter er du så blød og fin som du havde glemt du kunne være”. Malene – grafiker

Julie

Jeg har gået hos Tina et par måneder nu og det har været en kæmpe rejse for mig. Tina har hjulpet mig med at finde mine følelser frem efter jeg har haft dem gemt godt væk i mange år. Tina kan mærke hvor store skridt jeg kan tage af gangen så det ikke bliver for overvældende, samtidig har jeg fremgang i min proces efter hver gang. Hun skaber en rolig atmosfære og et rum der gør det muligt at få tillid til hende med det samme, hvilket er meget vigtigt for mig i min proces. Jeg skylder Tina en kæmpe tak for, at jeg er kommet så langt på så kort tid”. Julie – pædagog

Klinik Skjulhøj Allé 32, baghuset. 2720 Vanløse