Lær at leve livet lettere

Stærkt 8 ugers forløb

skab skelsættende forandring i dit liv

Lær at leve livet lettere


Vil du gerne vågne om morgenen og tænke

“Jeg elsker at være mig”
?

Jeg har lavet dette effektive og omsorgsfulde forløb til dig, der gerne vil ind til kernen af de livs-strategier, der i perioder kan få dig i ubalance og mistrivsel og som forhindre dig i at tage ordentligt handling og ansvar for de områder i dit liv, du ikke trives i .

Forløbet er spækket med omsorg, guidning, viden, selvindsigt, struktur og super effektfulde redskaber, der gør dig i stand til at slå en streg i sandet, så du kan sige :

“det her mønster slutter nu – jeg er færdig med det – jeg vil leve lettere”.

Det ønske hjælper jeg med at skabe – helt konkret.

I 8 uger arbejder vi med de ubalancer og mistrivsel, som indtil nu har forhindret dig i at kunne handle og tage ansvar for de områder i dit liv, du ikke trives i. Du får helet de dele af din historie som helt ubevidst stadig fylder i dit liv nu.

Du lærer hvordan du:

  • opretholder tryghed og tillid trods modstand og udfordringer
  • lytter til dine indskydelser og grænser
  • træffer beslutninger og undgår at forhale eller hænge fast i noget, der føles forkert
  • kan nyde livet fremfor at frygte det

Hvorfor virker det?

Fordi du i 8 uger lærer at koble din krop til dine, tanker, dine følelser, din adfærd. Du får den nødvendige struktur, viden og teknikker til at kunne mestre dit liv ud fra en bevidsthed om dig, din historie, din selvopfattelse og evne til at drage omsorg for dig selv.

Du slipper det, der ikke tjener dig og lægger en plan for alt det, du vil have mere af i dit liv

er du træt af:

følelsen af at hænge fast og se de samme mønstre gentager sig

ikke at have de redskaber og fokus, der skal til for at skabe det modsatte af det, du bliver ved med at få

at du behandle dig selv ukærligt – du er klar over, du ikke gør det med vilje, og det er frustrerende ikke at mærke, hvornår og hvorfor du slukker for din egenomsorg

at føle at andre mennesker synes at have større stabilitet og handlekraft i deres liv end dig

at noget i din historie, i perioder, kan gøre dit liv sårbart og hvor du kan tvivle på dig selv, og hvad der er det rigtige at gøre

Er forløbet for dig?

klienter siger…

“Helt simpelt er mit liv blevet lettere og mere ukompliceret at navigere i….”

” Tinas forløb har givet mig mere end jeg troede var muligt…”

Skab et helt andet udgangspunkt for at være dig

De strategier vi har med os fra vores opvækst, er strategier, der en gang har været den bedste måde vi har kunne passe på os selv. De har været livsnødvendige, i det samspil vi har haft med de voksne, der har været vores omsorgspersoner. Det er vigtigt du forstår, at måden du passer på dig er med dine bedste intentioner – men fordi du nu er voksen matcher strategien ikke dit liv – tværtimod.
Mit forløb er helt simpelt til dig der er klar til at investere 8 uger af dit liv, hvor du kærligt og respektfuldt arbejder med konkret viden og redskaber du trin for trin begynder at omsætte til praksis – for at opleve at du skaber en fundamental og tryg forandring i dit liv NU

Lær at leve livet lettere