Kunder siger om forløbet

“På 8 uger har jeg lært at sætte ord på mine følelser og fået nye værktøjer til, hvordan jeg kan håndtere mine udfordringer. Helt simpelt er mit liv lettere og mere ukompliceret at navigere i, fordi jeg har lært hvordan, jeg respekterer og elsker mig selv …” Anders

På 8 uger har jeg lært at sætte ord på mine følelser og fået nye værktøjer til, hvordan jeg kan håndtere mine udfordringer. Helt simpelt er mit liv lettere og mere ukompliceret at navigere i, fordi jeg har lært hvordan, jeg respekterer og elsker mig selv og ved nu hvorfor, det har været en udfordring for mig at handle instinktivt ud fra det, jeg følte var rigtigt. I forløbet, hos Tina, har jeg fået en enorm stor selvindsigt og bevidsthed om uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, samt forståelse for, hvorfor jeg endte i en låst situation i mit liv. Blandingen af mit eget hjemmearbejde med hvert enkelt modul og samtalerne med Tina føltes trygge, forståelige og har gjort det let for mig, at arbejde med sig selv. For mig har modulerne givet mening og har kastet lys over de mønstre i min adfærd og følelser jeg har mærket, men ikke har kunnet forstå. Nogle moduler har været udfordrende ift. at finde ind i mig selv, men i samtalerne med Tina er det hele faldet på plads for mig og jeg har formået at få skabt nyt fokus og retning i mine følelser og adfærdsmønstre. Forløbet har givet mig en oplevelsen af at være mere fri igen og det er en fantastisk følelse. Jeg vil anbefale forløbet til alle, der oplever at sidde fast, ikke kan mærke, hvad der er det rigtige og er frustreret over ikke at kunne komme videre”. Anders

“Jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at holde fokus på mig, og jeg kan nu i højere grad lytte og mærke mine behov, stå ved dem og udtrykke dem. Det har givet mig en følelse af frihed, og at jeg kan stå ved mig selv”. Stine

Jeg søgte hjælp hos Tina, da jeg havde været sygemeldt med stress i 3 mdr.
Jeg havde forinden været hos 2 forskellige psykologer – den ene igennem en sundhedsforsikring. Det havde ikke den store indflydelse på min situation, og jeg var frustreret over ikke at få det bedre og bekymret for, om jeg nogensinde ville få det godt igen. Årsagen til min stress skyldes flere faktorer, udover øget arbejdspres på mit job, havde jeg afsluttet et voldsomt parforhold og måtte efterfølgende leve med stalking og chikane fra min ex kæreste. Tina startede med at behandle min stress ved at få mig ned i kroppen. Det hjalp! og jeg fik overskuddet til at kigge dybere ind i, hvad der lå til grund for min situation. Det stod ret hurtigt klart for mig at årsagen skulle findes i det, jeg aldrig havde lært – nemlig at sige fra og udtrykke mine behov. Jeg har altid haft lettest ved at være der for andre frem for mig selv. Jeg valgte derfor at starte på Tinas 8 ugers forløb ”lev livet lettere” for at dykke ned i de elementer, der gjorde mig til en slags birolle i mit eget liv. Tinas forløb har givet mig meget mere, end jeg troede var muligt. Jeg har fået et helt nyt syn på mig selv og forstår nu, hvorfor det ikke har været trygt for mig at sætte mine grænser og i stedet være optaget af, at gøre alle andre glade. Jeg er gået fra at have mistillid til ting, min krop har forsøgt at fortælle mig – til nu trygt at kunne mærke, hvad der foregår inde i mig og handle på det. Mine fysiske symptomer samt et overbelastet nervesystem er markant bedret og bliver bedre og bedre som tiden går. Jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at holde fokus på mig, og jeg kan nu i højere grad lytte og mærke mine behov, stå ved dem og udtrykke dem. Det har givet mig en følelse af frihed, og at jeg kan stå ved mig selv. Jeg vil anbefale Tina til alle med stress, PTSD, traumer, overbelastning. Stine

” Jeg kan nu bedre forstå og mærke mig selv på en måde, der skaber handlekraft og ejerskab for det jeg mærker, og den jeg er” Marianne

Inden jeg startede forløbet hos Tina, føltes mit liv, fra tid til anden, konfliktfyldt i mange sammenhænge, og jeg havde oplevelsen af ikke at have redskaberne til at komme styrket ud af disse konflikter – samt fuldt ud forstå hvilke mekanismer, der spiller ind i relationerne med mennesker tæt omkring mig. Jeg følte, jeg sad fast og min vej føltes ofte opslidende og tung. Jeg vidste, at nu var det tiden til at prøve at ændre mønstret. Jeg gad ikke mere af det samme og havde brug for hjælp til at vide, hvordan jeg kunne skabe et lettere liv for mig selv. Jeg har tidligere haft terapiforløb – men sammenlignet med det her forløb – kan jeg mærke, at jeg før, ikke fuldstændig forstod min egen rolle i helingen af mit indre barn. Ikke på samme måde som jeg gør nu. Nu hvor jeg har gennemført forløbet synes det som om, jeg gennem lang tid har bevæget mig rundt i livet uden klart at kunne se hvad, der var på spil og netop hvordan problematikkerne blev løst optimalt. Jeg kan nu bedre forstå og mærke mig selv på en måde, der skaber handlekraft og ejerskab for det jeg mærker, og den jeg er. Det har været en nødvendighed for mig at forstå og mærke fortidens virkelighed for det, den var. Jeg vil klart anbefale andre at gennemgå forløbet sammen med Tina, hvor du føler dig i trygge hænder hele vejen. Du bliver omsorgsfuldt og autentisk guidet igennem hvert enkelt step og hele forløbet”. Marianne
Tina Hemmeløff – passioneret behandler siden 2007
Klinik Skjulhøj alle 32, baghuset 2720 Vanløse