Klienter siger om forløbet

Lær at leve livet lettere

Camilla

Jeg valgte at være i forløb hos Tina, fordi jeg var så træt af ikke at kunne slippe ud af mine negative tanker og følelser af vrede og tristhed”

Jeg troede, at jeg med alderen ville få følelsen af at have fundet min plads i livet, men nu var jeg blevet 50 og søgte stadig efter en ro, jeg ikke anede, hvor skulle komme fra.

Set udefra, havde jeg alt det, jeg ønskede mig. Så hvad var problemet?

Jeg valgte, at Tina skulle hjælpe mig, fordi jeg vidste, jeg havde brug for hendes kropslige tilgang og redskaber. Jeg var helt sikker på, at jeg ikke ville kunne tale mig frem til en forandring hos f.eks. en psykolog.

I mine sessioner hos Tina fandt jeg hurtigt ud af, at min utilfredshed bundede i, at jeg altid har gjort, hvad der blev forventet af mig. Jeg har ikke har lært at lytte til mig selv og har troet, at det var andres opførsel eller fejl, der påvirkede mit liv negativt. Jeg har slet ikke vidst, hvordan jeg skulle tage hånd om min egen trivsel og ubevidst ladet andre bestemme over den. Derfor troede jeg, at det var de andre, jeg skulle ændre for at få det bedre. Det var en ret udmattende strategi.

Tina sagde til mig, ”Det er dig, der fodrer dig. Hvad vælger du at nære dig selv med?

Og så gik jeg i gang med at lære at mærke mig selv, lytte til mine behov og lære at udtrykke dem. Det har været en kæmpe lettelse at flytte fokus væk fra de andre og over på mit ansvar for mit liv. Jeg føler mig ikke længere som offer, men føler mig fleksibel og bekymre mig mindre fordi, jeg bliver hjemme i mig selv.

Forløbet har ændret hele mit syn på mig selv og ideen om det ”lykkelige liv” og har gennem forløbet fundet min plads, der er positiv og stærk.  

Det jeg har været særligt glad for hos Tina er, at man ikke spiller sin tid. Tina er nemlig skarp til at gribe det, du har brug for og kommer hurtigt ind til kernen af, hvad der er relevant for dig i din proces lige nu. Det er dejligt at sidde med følelsen af ”Tina forstår mig”.

Jeg har i mit forløb følt mig så set, mødt og hjulpet og anbefaler forløbet til alle, der går i deres hverdag og bliver ved med ikke at være glæde eller tilfredse, så de kan få hjælp til at kunne gå efter det de drømmer om

Lotte

“Hele mit liv har jeg gerne ville please andre i håb om at de ville kunne lide mig..”

Jeg valgte Tinas 8 ugers forløb, fordi jeg har nogle gamle mønstre og relationer, der skabte meget uro og sorg i mig liv. Jeg hang fast i min fortid, og jeg var så træt af den smerte og belastning, som historierne førte med sig.

Hele mit liv har jeg gerne ville please andre i håb om, at de ville kunne lide mig, og derfor været meget optaget af andres behov, og hvad andre mon tænker. Det er en hård måde at leve på.

Jeg kan næsten ikke beskrive med ord, hvor stor en frihed og lettelse de 8 uger har givet mig. Jeg har simpelthen forstået, i både krop og sind, at jeg ER god nok, og fuldstændig sluppet ideen om at skulle præstere for at være holdt af.

Jeg forstår nu mit eget værd – og kan tage ansvar for det.

Jeg føler mit stærk og mindre sårbar overfor usunde relationer fordi, jeg tør at sætte grænser.

Tak Tina! Du har fået mig til at opdage, at når jeg er MIG, så skaber jeg, for det første, glæde og inspiration og, for det andet, tiltrækker jeg de mennesker, som passer til mig. Jeg er ikke længere på overarbejde. Det er en meget meget stor gave og en kæmpe motivation til at turde at blive ved med at være mig og ikke at leve op til andres forventninger.

Tinas forløb føles ikke som terapi – det er en skattejagt, hvor man virkelig bliver nysgerrig på hvilken visdom, næste modul vil åbne op for. I de 8 uger mærker man forandringen i krop og sind – du er ikke i tvivl om, at du er ved at lave en vigtig forandring i dit liv.

Det Tina kan er ikke noget man kan lære. Det er noget man der født med. Tinas intuition for andre er meget stærk. Det er som om, hun kan kigge ind i det menneske, hun arbejder med. Hun er lynhurtig og knivskarp til at gå direkte til kernen af ens udfordringer og sætte fokus på, hvad der skal til for at løse dem. Det er så befriende, at der ikke er unødig sniksnak. Tina fornemmer hele tiden, hvor man er, og man føler sig meget tryg i de emner, der bringes op.

Jeg anbefaler forløbet til dig, der bær på en følelse af at være forkert, og derfor har tendens til at please andre fremfor at lytte til, hvad der er godt for dig. Lotte

Karen

“Da jeg startede i forløbet ”lev livet lettere”, havde jeg ingen anelse om, hvor stor en forandring dette ville skabe for mig. Jeg har fået læring og værktøjer, der vil kunne støtte mig resten af mit liv…”

Jeg oplevede, at jeg overhovedet ikke kunne kontrollere mine følelser og brød ofte ud i gråd. Det skete på tidspunkter som var mildt sagt upraktiske.

Problemet forhindrede mig i at udføre mit arbejde, så jeg måtte sygemelde mig i en periode. 

Da jeg startede i forløbet ”lev livet lettere” havde jeg ingen anelse om hvor stor en forandring dette ville skabe for mig. Jeg har fået læring og værktøjer, der vil kunne støtte mig resten af mit liv.

Tina har lært mig at adskille tanker, følelser, reaktioner og at kunne mærke mig selv. Det har hjulpet mig med at få klarhed og overblik over noget som ellers var ‘smeltet sammen’ til et uoverskueligt indre kaos.
Jeg kan nu skille tingene ad og skabe den relevante handling uden at drukne i mit eget indre liv. Jeg føler mig klædt på til at drage omsorg for mig selv på en helt anden og konstruktiv måde.

Det er en STOR ting for mig og har haft den betydning, at jeg kan se mildere på mig selv og føler mig tryggere og mere glad.

 Jeg er så taknemmelig for min rejse hos Tina- hun er et fyrtårn af lys og klarhed og menneskelighed og er brilliant til det, hun gør.
Jeg er blevet ført legende igennem forløbet og har følt mig tryg, set, hørt og mærket hele vejen hjem til mig selv.

Jeg vil anbefale Tina til alle der ønsker at skabe fundamental og tryg forandring i deres liv.
Karen

Katrine

“Jeg er sluppet fri af noget, jeg har slæbt med mig det meste af mit liv. Det er en kæmpe lettelse”

Jeg har i flere år været klar over at min lave selvværdsfølelse spændte ben for mig og gjorde mit liv unødigt hårdt og svært at være i. 
Jeg har i perioder søgt hjælp, men uden at føle, at jeg kom ind til kernen af min udfordring. Jeg valgte Tinas forløb, da jeg var så træt og frustreret over, at tale grimt til mig selv hele tiden, ingen energi havde, følte mig presset og havde svært ved at slappe af. Forløbet viste sig at være præcist den nøgle indtil det, jeg aldrig tidligere har kunne komme ordentligt i kontakt med i mig selv.
Tina kalder sit forløb ”Lev livet lettere” og det er faktisk det jeg føler, jeg gør nu. Jeg er sluppet fri af noget, jeg har slæbt med mig det meste af mit liv. Det er en kæmpe lettelse.

Hvad er det Tina kan? Igennem Tinas særlige fornemmelse for mennesker, har hun omsorgsfuldt guidet mig ind der, hvor jeg har lukket af til mig selv. Hun har givet mig simple og meget effektive redskaber, der gør en stor forskel i min hverdag. På 8 uger har jeg fået kontakt til min krop og kan nu mærke, hvad jeg har brug for og ved hvordan jeg skal handle på mine behov. Jeg er stoppet med at kritisere mig selv og har fået redskaberne til at drage omsorg for mig. Jeg er begyndt at træffe vigtige beslutninger, som jeg i årevis har fundet undskyldninger for at lade ligge. Det føles helt naturligt nu at tage ansvaret for det, der giver mening for mig.  Jeg anbefaler Tina til alle, der ønsker at give sig selv en livsforandrende gave.
Katrine

Anders

“Helt simpelt er mit liv lettere og mere ukompliceret at navigere i, fordi jeg har lært hvordan, jeg respekterer og elsker mig selv …”

På 8 uger har jeg lært at sætte ord på mine følelser og fået nye værktøjer til, hvordan jeg kan håndtere mine udfordringer.
Helt simpelt er mit liv lettere og mere ukompliceret at navigere i, fordi jeg har lært hvordan, jeg respekterer og elsker mig selv og ved nu hvorfor, det har været en udfordring for mig at handle instinktivt ud fra det, jeg følte var rigtigt.

I forløbet, hos Tina, har jeg fået en enorm stor selvindsigt og bevidsthed om uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, samt forståelse for, hvorfor jeg endte i en låst situation i mit liv.
Blandingen af mit eget hjemmearbejde med hvert enkelt modul og samtalerne med Tina føltes trygge, forståelige og har gjort det let for mig, at arbejde med sig selv.

For mig har modulerne givet mening og har kastet lys over de mønstre i min adfærd og følelser jeg har mærket, men ikke har kunnet forstå. Nogle moduler har været udfordrende ift. at finde ind i mig selv, men i samtalerne med Tina er det hele faldet på plads for mig og jeg har formået at få skabt nyt fokus og retning i mine følelser og adfærdsmønstre.

Forløbet har givet mig en oplevelsen af at være mere fri igen og det er en fantastisk følelse. Jeg vil anbefale forløbet til alle, der oplever at sidde fast, ikke kan mærke, hvad der er det rigtige og er frustreret over ikke at kunne komme videre”.
Anders

Stine

“Jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at holde fokus på mig, og jeg kan nu i højere grad lytte og mærke mine behov, stå ved dem og udtrykke dem. Det har givet mig en følelse af frihed, og at jeg kan stå ved mig selv…”

Jeg søgte hjælp hos Tina, da jeg havde været sygemeldt med stress i 3 mdr.
Jeg havde forinden været hos 2 forskellige psykologer – den ene igennem en sundhedsforsikring. Det havde ikke den store indflydelse på min situation, og jeg var frustreret over ikke at få det bedre og bekymret for, om jeg nogensinde ville få det godt igen.
Årsagen til min stress skyldes flere faktorer, udover øget arbejdspres på mit job, havde jeg afsluttet et voldsomt parforhold og måtte efterfølgende leve med stalking og chikane fra min ex kæreste.

Tina startede med at behandle min stress ved at få mig ned i kroppen. Det hjalp! og jeg fik overskuddet til at kigge dybere ind i, hvad der lå til grund for min situation. Det stod ret hurtigt klart for mig at årsagen skulle findes i det, jeg aldrig havde lært – nemlig at sige fra og udtrykke mine behov. Jeg har altid haft lettest ved at være der for andre frem for mig selv. Jeg valgte derfor at starte på Tinas 8 ugers forløb ”lev livet lettere” for at dykke ned i de elementer, der gjorde mig til en slags birolle i mit eget liv.

Tinas forløb har givet mig meget mere, end jeg troede var muligt. Jeg har fået et helt nyt syn på mig selv og forstår nu, hvorfor det ikke har været trygt for mig at sætte mine grænser og i stedet være optaget af, at gøre alle andre glade. Jeg er gået fra at have mistillid til ting, min krop har forsøgt at fortælle mig – til nu trygt at kunne mærke, hvad der foregår inde i mig og handle på det.

Mine fysiske symptomer samt et overbelastet nervesystem er markant bedret og bliver bedre og bedre som tiden går. Jeg ved nu, hvad jeg skal gøre for at holde fokus på mig, og jeg kan nu i højere grad lytte og mærke mine behov, stå ved dem og udtrykke dem. Det har givet mig en følelse af frihed, og at jeg kan stå ved mig selv. Jeg vil anbefale Tina til alle med stress, PTSD, traumer, overbelastning. Stine

Marianne

” Jeg kan nu bedre forstå og mærke mig selv på en måde, der skaber handlekraft og ejerskab for det jeg mærker, og den jeg er”

Inden jeg startede forløbet hos Tina, føltes mit liv, fra tid til anden, konfliktfyldt i mange sammenhænge, og jeg havde oplevelsen af ikke at have redskaberne til at komme styrket ud af disse konflikter – samt fuldt ud forstå hvilke mekanismer, der spiller ind i relationerne med mennesker tæt omkring mig.

Jeg følte, jeg sad fast og min vej føltes ofte opslidende og tung. Jeg vidste, at nu var det tiden til at prøve at ændre mønstret. Jeg gad ikke mere af det samme og havde brug for hjælp til at vide, hvordan jeg kunne skabe et lettere liv for mig selv.

Jeg har tidligere haft terapiforløb – men sammenlignet med det her forløb – kan jeg mærke, at jeg før, ikke fuldstændig forstod min egen rolle i helingen af mit indre barn. Ikke på samme måde som jeg gør nu.

Nu hvor jeg har gennemført forløbet synes det som om, jeg gennem lang tid har bevæget mig rundt i livet uden klart at kunne se hvad, der var på spil og netop hvordan problematikkerne blev løst optimalt.

Jeg kan nu bedre forstå og mærke mig selv på en måde, der skaber handlekraft og ejerskab for det jeg mærker, og den jeg er.
Det har været en nødvendighed for mig at forstå og mærke fortidens virkelighed for det, den var.

Jeg vil klart anbefale andre at gennemgå forløbet sammen med Tina, hvor du føler dig i trygge hænder hele vejen. Du bliver omsorgsfuldt og autentisk guidet igennem hvert enkelt step og hele forløbet”.
Marianne

Kalder forløbet? Og mon det passer til dig? Book en gratis og helt uforpligtende samtale : Her

eller send mig en mail: tinahemmeloff@gmail.com

Tina Hemmeløff – professionel terapeut siden 2007. Klinik Ålekistevej 190. 2720 Vanløse