1: 1 Behandling

Du får

Fokus og forøget overskud

Konkrete redskaber der matcher din situation eller din tilstand, så du i endnu højere grad kan træffe sunde valg, der passer til dig

Sænket blodtryk og stresshormon, der giver ro i krop og sind og forbedre din søvn

Dæmper eller fjerne fysiske smerter og frigør dit åndedræt, så du langt bedre kan trække vejret (dybere)

1:1 session hos mig starter altid med en indledende samtale. Samtalen skaber et overblik over, hvad du ønsker og har brug for lige nu. Jeg tager udgangspunkt i dig og har stor erfaring med at sammensætte behandlingen til den enkelte. Har du fysiske smerter og problematikker i kroppen du ønsker hjælp til, giver det mening at lave en behandling med massageteknikker, der løsner, afspænder og skaber plads og gennemstrømning. Smerter reduceres eller forsvinder helt.


Hvordan?

Står du et sted, hvor livet gør ondt eller har du oplevet pres i en længere periode, kan det være rart med en rolig tilgang til kroppen, hvor der især er fokus på dit åndedræt og skabe overblik over din situation. Jeg hjælper dig med at strukturer dine tanker og finde mulighederne for større balance i dit liv. Behandlingen giver ro, overblik og indsigt i hvad du skal fokusere på lige nu.

Arbejdes der med massageteknikker, vil du være iført undertøj med et tæppe over dig. Arbejdes der udelukkende med åndedrætsteknikker og afslapning, har du tøj på og eventuelt et tæppe over dig.

Efter behandlingen

Forvent at kroppen føles anderledes og hav gerne tid til at finde ro lige efter behandlingen. Drik rigeligt med vand resten af dagen. Behandlingen arbejder videre i din krop nogle dage efter. Lyt og vær nysgerrig.

Book din tid: KLIK HER