Behandling

Hvorfor kropsterapi?

Din krop afspejler dine tanker og følelser og det betyder f.eks., hvis du har svært ved at sove om natten, så er der et eller andet din krop reagerer på, som dit hoved måske tror, der er helt styr på. Kroppen fortæller tingenes tilstand uden filter.

Kroppen afspejler dit liv

Ved at have en kropslig tilgang til dine udfordringer bliver du bevidst om, hvad du har brug for. Hvad giver mening for dig lige nu? Hvordan tager du dig bedst af dig og den situation, du står i? Behandlingen beroliger dit nervesystem og skaber plads til dit åndedræt. Du får ro på krop og tanker og du mærker overblik.

Hvordan?

En kropsbehandling hos mig starter altid med en indledende samtale. Samtalen skaber et overblik over, hvad du ønsker og har brug for lige nu. Jeg arbejder ikke ud fra en fast skabelon og sammensætter behandlingen til dig.

Har du oplevet pres i en længere periode, kan det være rart med en rolig tilgang til kroppen, hvor der især er fokus på dit åndedræt. Kroppen føles anderledes, når den ligger ned, og derfor arbejder jeg oftest ved briksen.

Måske giver det mening at arbejde med massageteknikker måske gør det ikke.

Arbejdes der med massageteknikker, vil du være iført undertøj med et tæppe over dig. Arbejdes der udelukkende med åndedrætsteknikker og afslapning, har du tøj på og eventuelt et tæppe over dig.

Jeg tager udgangspunkt i dig og vurderer hvilke teknikker og behandlingsform, der giver bedst mening for dig på dagen.

Efter behandling

Forvent at kroppen føles anderledes og hav gerne tid til at finde ro lige efter behandlingen.

Drik masser vand resten af dagen.

Behandlingen arbejder videre i din krop nogle dage efter. Lyt og vær nysgerrig.

Book en tid KLIK HER